fbpx

60 West Ave.

  Back to Work Spaces

p1010852

Bonacio Construction purchased and renovated this 25 year old, 30,000 sf store warehouse.  Designed by the Phinney Design Group, this complete exterior facade renovation included Douglas Fir post and beam elements, Corinthian Granite pilasters, standing seam roofing, fiber cement siding and a new aluminum store front system.

  Back to Work Spaces

Year Built: 2009

Duration of Project: 5 Months

Location: Saratoga Springs, NY

Square Footage: 30,000

Architect: Phinney Design Group

“Sonny it has truly been our pleasure working with your company and personnel. We look forward to continuing a positive working relationship between our companies. I truly believe that the outcome of any project has to do with the people running it. And what a great outcome it turned out to be!” Mickey LaPoint, Operations Manager – Wolberg Electric

wolberg